By Auk

Massagetherapie

By Auk biedt massagetherapie voor iedereen. Een massage is een geweldige ontspannende manier om spanning los te laten en het algehele welzijn te verbeteren. Maar massage kan ook worden gegeven ter ondersteuning van een natuurgeneeskundige behandeling.

Erg gepassioneerd

Het doel van massagetherapie is om de stress en schade die de spieren om verschillende redenen hebben opgedaan, ongedaan te maken.

Gifstoffen kwijtraken

Massage is een van de oudste vormen van natuurlijke behandelingen. En ik ben er als therapeut erg gepassioneerd over. Het doel van massagetherapie is om de stress en schade die de spieren om verschillende redenen hebben opgedaan, ongedaan te maken. Wanneer spieren gestrest raken, hebben ze de neiging om zuurstof en voedingsstoffen te blokkeren, wat leidt tot ontstekingen. Deze ontstekingen kunnen gifstoffen opbouwen in het spierweefsel. Een massage helpt de spieren om deze gifstoffen kwijt te raken, terwijl het bloed en de zuurstof goed circuleren.

De natuurgeneeskundige praktijk is op afspraak geopend.

Voordelen massagetherapie

Een massagesessie doet veel meer voor het lichaam dan alleen het ontspannen en verzachten van pijnlijke spieren. Therapeutische massage die wordt gegeven ter ondersteuning van een natuurgeneeskundige behandeling heeft bijvoorbeeld deze voordelen:

Kortom: massage heeft een positieve invloed op lichaam en geest!