By Auk

Diensten

Wat wij doen

Natuurgeneeskunde is een natuurlijke en preventieve gezondheidszorg. Een oplossing voor de mensen die bewust kiezen om gezond in balans te zijn en te blijven.

Natuurgeneeskunde

Elke mens is uniek. Elke behandeling is individueel. De belangrijkste focus van natuurgeneeskunde is het stimuleren van het eigen vermogen van het lichaam om te genezen en een balans tussen lichaam en geest te bereiken.

Fytotherapie

Fytotherapie of kruidengeneeskunde is een ondersteunende methode binnen de natuurgeneeskunde die klachten en symptomen aanpakt door middel van het gebruik van planten en kruiden.

Bachbloesemtherapie

Bachbloesemtherapie brengt lichaam en geest in balans door gebruik te maken van plantenextracten. Als natuurgeneeskundige gebruik ik Bachbloesems graag om de onderliggende emoties te verzachten.

Massages

Massage is een van de oudste vormen van natuurlijke behandelingen. Therapeutische massage wordt ter ondersteuning van een natuurgeneeskundige behandeling gegeven.

Iriscopie

Iriscopie of irisdiagnose is een techniek die regelmatig wordt toegepast in de natuurgeneeskunde. Iriscopie is de studie van de iris, of het gekleurde deel van het oog. Net als vingerafdrukken is de iris van elke persoon uniek en geeft de staat van het lichaam weer.

Neem contact op